Welkom op de website van
De Geldershof

Leuk dat u interesse heeft in onze school. Neem een kijkje op de website voor onderwijsinhoudelijke en praktische informatie. Via de menuknoppen in het blauwe vlak links kunt u veel informatie vinden. Wij laten u graag de school zien als de coronamaatregelen hier weer ruimte voor geven. Ouders die 23 november jl. bij de online informatieavond zijn geweest, ontvangen een uitnodiging voor een rondleiding, zodra dit weer mogelijk is. 

Zoekt u gericht naar een bepaald onderwerp, dan kunt u dit het beste doen door een zoekwoord in het zoekvakje rechtsboven in te vullen. 

Informatie over aanmelden vindt u onder de ronde rode knop rechtsboven.
 


Dit is het team van de Geldershof


Aanmelden voor 1 maart 2022

Kinderen die in het schooljaar 2022-2023 vier jaar worden, moeten voor 1 maart a.s. aangemeld worden via de website www.schoolwijzernijmegen.nl. Na 1 maart worden alle aanmeldingen gematched met de spelregels. Eind maart krijgen de ouders een plaatsingsbrief. In deze brief staat of uw kind geplaatst is op de school van uw 1e, 2e of 3e voorkeur. Na ontvangst van de plaatsingsbrief neemt u contact op met de school om te bevestigen dat u van de plaats gebruik wilt maken. Daarna begint de aanmeldingsprocedure bij de school.
Ook in mei, juni, augustus, september en november zijn er plaatsingsrondes. Maar meestal zijn in maart alle beschikbare plaatsen al verdeeld.
Kinderen die al een broertje of zusje op school hebben krijgen een voorrangsplaats, maar alleen als zij in maart zijn aangemeld.


Voor het eerst naar de basisschool?

Vier jaar worden is een magische leeftijd: uw kind gaat naar de basisschool! Voor ieder kind is dat één van de belangrijkste gebeurtenissen in het leven. Met het boekje "Zelf doen!" willen we u helpen om uzelf en uw kind voor te bereiden op deze volgende stap naar zelfstandigheid. We vinden het namelijk belangrijk dat uw kind zich op z'n gemak voelt op school en de ruimte ervaart om zich te ontwikkelen. U kunt het boekje hier  en het inlegvel downloaden. Ook ligt het voor u klaar bij het consultatiebureau.


Belangrijke informatie over veilig verkeer rond de school!

12 mei 2022
Veel ouders en kinderen komen met de fiets naar school en betreden het schoolterrein via de straat aan de rechterkant van ons schoolgebouw, het Lentseveld genaamd. In die straat is het daarom altijd een drukte van belang met fietsende kinderen en hun ouders. Voor de veiligheid van de kinderen vragen we aan degenen die hun (oppas)kind met de auto brengen om gebruik te maken van de lus rondom de Spil. Daar is een P&R-strook en zijn parkeerplaatsen. Als deze vol zijn is het altijd mogelijk om te parkeren bij de verschillende parkeerplaatsen bij de kapper of het dorpsplein. De ingang van het schoolterrein is gemakkelijk via het hek aan de 'Spilkant'. Rijdt a.u.b. niet het Lentseveld in met uw auto! U doet dit voor de veiligheid van alle kinderen! Dank u wel voor het begrip.
lees meer >>