Welkom op de website van
De Geldershof

Leuk dat u interesse heeft in onze school. Neem vooral een kijkje op de website voor onderwijsinhoudelijke en praktische informatie. Via de menuknoppen in het blauwe vlak links kunt u veel informatie vinden. Zoekt u gericht naar een bepaald onderwerp, dan kunt u dit het beste doen door een zoekwoord in het zoekvakje rechtsboven in te vullen. 

Informatie over aanmelden vindt u onder de ronde rode knop rechtsboven.

INFORMATIEAVONDEN NIEUWE OUDERS

Dinsdag 24 oktober 2023 hebben we een informatieavond voor nieuwe ouders. De avond begint om 19.30 uur en is uiterlijk 21.00 uur afgelopen. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door een mail te sturen naar: info@degeldershof.nl  

Donderdag 18 januari 2024 hebben we een tweede informatieavond voor nieuwe ouders. De avond begint om 19.30 uur en is uiterlijk 21.00 uur afgelopen. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door een mail te sturen naar: info@degeldershof.nl  

VERLOF AANVRAGEN

Door op onderstaande link te klikken komt u bij het aanvraagformulier verlof. 2022 Verlof aanvraagformulier De Geldershof.pdf

 

 

 


Dit is het team van de Geldershof

 


Aanmelden voor 1 maart 2024

Kinderen die in het schooljaar 2023-2024 vier jaar worden, moeten voor 1 maart a.s. aangemeld worden via de website www.schoolwijzernijmegen.nl. Na 1 maart worden alle aanmeldingen gematched met de spelregels. Eind maart krijgen de ouders een plaatsingsbrief. In deze brief staat of uw kind geplaatst is op de school van uw 1e, 2e of 3e voorkeur. Na ontvangst van de plaatsingsbrief neemt u contact op met de school om te bevestigen dat u van de plaats gebruik wilt maken. Daarna begint de aanmeldingsprocedure bij de school.
Ook in mei, juni, augustus, september en november zijn er plaatsingsrondes. Maar meestal zijn in maart alle beschikbare plaatsen al verdeeld.
Kinderen die al een broertje of zusje op school hebben krijgen een voorrangsplaats, maar alleen als zij in maart zijn aangemeld.


Voor het eerst naar de basisschool?

Vier jaar worden is een magische leeftijd: uw kind gaat naar de basisschool! Voor ieder kind is dat één van de belangrijkste gebeurtenissen in het leven. Met het boekje "Zelf doen!" willen we u helpen om uzelf en uw kind voor te bereiden op deze volgende stap naar zelfstandigheid. We vinden het namelijk belangrijk dat uw kind zich op z'n gemak voelt op school en de ruimte ervaart om zich te ontwikkelen. U kunt het boekje hier  en het inlegvel downloaden. Ook ligt het voor u klaar bij het consultatiebureau.

1