Welkom op de website van
De Geldershof

Via de menuknoppen in het blauwe vak links kunt u veel informatie vinden over onze school.
Zoekt u gericht naar een bepaald onderwerp, dan kunt u dit het beste doen door een zoekwoord in het zoekvakje rechtsboven in te vullen.
Informatie over aanmelden vindt u onder de ronde rode knop rechtsboven.

 Informatieavond voor nieuwe ouders

Op dinsdag 26 november houden we een informatieavond voor ouders die voor de schoolkeuze van hun (eerste) kind staan. De avond begint om 19.30 uur en is rond 21.15 uur afgelopen. Ouders kunnen zich voor deze avond aanmelden door een mail te sturen naar info@degeldershof.nl met als onderwerp "informatieavond november".
De volgende ochtend (woensdag 27 november) is er om 8.45 uur een rondleiding door de school in bedrijf.
Woensdag 15 januari 2020 houden we dezelfde informatieavond nog een keer. Zelfde tijden, zelfde wijze van aanmelding. Ook dan is er de volgende ochtend een rondleiding.
Aanmeldingen voor het schooljaar 2020-2021 moeten voor 1 maart 2020 bij Schoolwijzer binnen zijn en worden allemaal tegelijk in maart gematched met de spelregels.


Parkeren en inrijden Lentseveld

19 mei 2019
De verkeersstroom rondom de school is zo ingericht dat de auto’s zoveel mogelijk gescheiden blijven van de fietsers die naar school komen. Fietsers maken gebruik van het Lentseveld en gebruiken de zijingang van het terrein. Het is daarom ongewenst om bij begintijd en eindtijd van de school daar uw auto te parkeren. Komt u met de auto dan kunt u deze kwijt op de parkeerplaatsen rondom de Spil. Het is zelfs mogelijk om helemaal achterin (bij de oude brandweer) uw auto te parkeren.
lees meer >>

Foto's maken en gebruiken door school en ouders

19 mei 2019
Gelukkig hebben veel ouders gehoor gegeven aan de oproep tijdens de informatieavond om de vragenlijst op Schoudercom in te vullen en daarmee aan te geven of wij foto’s van uw kind intern of extern mogen gebruiken.
lees meer >>

Teamscholing hoogbegaafdheid

14 april 2019
Volgend schooljaar gaat het team van De Geldershof een scholing van zes bijeenkomsten volgen over hoogbegaafdheid. We hopen hiermee beter te worden in het signaleren van hoogbegaafde kinderen en het afstemmen van ons onderwijs op hun behoeften.
lees meer >>

Onze vertrouwenspersonen

05 maart 2018
Graag stellen wij ons even aan u voor. Vanaf 1 januari zijn wij de externe vertrouwenspersonen voor kinderen, ouders en medewerkers van De Geldershof. U kunt bij ons terecht als u klachten hebt rondom agressie/geweld, seksuele intimidatie, pesten en/of discriminatie aangaande de kinderen of jezelf als medewerker.
lees meer >>