Maria Jansen:
Ik ben Maria Jansen, 57 jaar. Ik heb 25 jaar ervaring in het basisonderwijs dus weet goed wat er kan spelen op school. Als extern vertrouwenspersoon vind ik het belangrijk dat ik een onafhankelijke positie heb waardoor ik op een veilige en desgewenst anonieme manier een luisterend oor en hulp kan bieden bij problemen.
Mailadres: mariajansen.coaching@gmail.com
Telefoon: 06 - 13682093
René Arntz:

Ik ben René Arntz, 46 jaar. Mijn achtergrond ligt vooral in de hulpverlening. Naast Maatschappelijk werker en therapeut ben ik vanaf 2014 Gecertificeerd Vertrouwenspersoon Ongewenste Omgangsvormen en Integriteit en werk ik voor verschillende instellingen als externe vertrouwenspersoon. Mijn manier van werken kenmerkt zich door u een luisterend oor te bieden, u goed te informeren over welke stappen u zou kunnen zetten om tot de oplossing van uw klacht te komen en ik kan u ondersteunen bij dit proces door bijvoorbeeld aanwezig te zijn bij een gesprek hierover als u dat wilt.
Mailadres: rene@omgangsbeleid.nl, Telefoon: 026-351 42 37
Ook belangrijk om te weten over de vertrouwenspersonen:
•    Wat u met ons bespreekt is vertrouwelijk, tenzij er sprake   is van strafbare feiten.
•    Wij zijn er ter ondersteuning voor u, wij hebben geen andere bindingen met De Geldershof en werken zelfstandig.
•    Wij ondernemen geen actie tenzij u dat zelf wilt.
•    Wij informeren de directie jaarlijks over mogelijke knelpunten die wij zijn tegengekomen en dit doen wij zonder namen te noemen. Uw privacy blijft gewaarborgd.