Welkom op de website van
De Geldershof

Via de menuknoppen in het blauwe vak links kunt u veel informatie vinden over onze school.
Zoekt u gericht naar een bepaald onderwerp, dan kunt u dit het beste doen door een zoekwoord in het zoekvakje rechtsboven in te vullen.
Informatie over aanmelden vindt u onder de ronde rode knop rechtsboven.

 


Infoavond voor nieuwe ouders:

16 januari 2019
De aanvangstijd  is 19:30 uur
 


Schoudercom is ons platform voor informatie en communicatie

21 augustus 2018
Steeds meer gebruiken we Schoudercom niet alleen voor de communicatie met en tussen ouders en leerkrachten, maar ook als informatiebron. U vindt op Schoudercom de kalender, een overzicht van alle activiteiten in de lopende week, verschillende documenten voor ouders zoals het verlofformulier en het aanmeldformulier. U ziet de groep van uw kind met foto’s van alle medeleerlingen, hun ouders en de meesters/juffen van de groep. Volgende week wordt ook de kalender van het komende schooljaar gepubliceerd. U kunt met de groene menuknop linksboven in Schoudercom uw kind afmelden als het ziek is, een bericht sturen of de gebruikerslijst inzien. In die lijst kunt u bijv. zien wie de leden van de ouderraad, de medezeggenschapsraad of het bestuur zijn. Rechtsboven kunt u bij mijn gegevens de informatie invullen die u over uzelf wilt delen, meldingen van berichten beheren of aangeven of er foto’s van uw kind gebruikt mogen worden voor intern of extern gebruik. Door rechtsboven in het vakje gebruiker een naam van een kind of een ouder in te typen vindt u alle informatie die de betreffende ouder wil delen over zichzelf en zijn/haar kind. U kunt op voor- of achternaam zoeken.
lees meer >>

De Geldershof heeft het vignet "gezonde school" behaald

15 juni 2018
Het vignet Gezonde School is een kwaliteitskeurmerk voor scholen die werken aan het verbeteren van de gezondheid van hun leerlingen. Na het behalen van minimaal één themacertificaat mag een school zich gedurende drie jaar een Gezonde School noemen.
lees meer >>

Uitslag Cito Eindtoets

03 juni 2018
Vorige week kregen de kinderen van groep 8 hun individuele toetsscore op de Cito Eindtoets te zien. De meeste kinderen hebben naar verwachting of zelfs hoger gepresteerd. Afgelopen week kregen we de schoolscore toegestuurd. Tot onze vreugde en trots heeft groep 8 het ook als geheel heel goed gedaan.
lees meer >>

Parkeren en inrijden Lentseveld

18 mei 2018
De verkeersstroom rondom de school is zo ingericht dat de auto’s zoveel mogelijk gescheiden blijven van de fietsers die naar school komen. Fietsers maken gebruik van het Lentseveld en gebruiken de zijingang van het terrein. Het is daarom ongewenst om bij begintijd en eindtijd van de school daar uw auto te parkeren. Komt u met de auto dan kunt u deze kwijt op de parkeerplaatsen rondom de Spil. Het is zelfs mogelijk om helemaal achterin (bij de oude brandweer) uw auto te parkeren.
lees meer >>

Voorrangsituatie Visveldsestraat-Laauwikstraat

18 mei 2018
Een tijdje geleden hebben wij u gemeld dat de voorrangssituatie op de kruising visveldsestraat-laauwikstraat gewijzigd is.
lees meer >>