Welkom op de website van
De Geldershof

Via de menuknoppen in het blauwe vak links kunt u veel informatie vinden over onze school.
Zoekt u gericht naar een bepaald onderwerp, dan kunt u dit het beste doen door een zoekwoord in het zoekvakje rechtsboven in te vullen.
Informatie over aanmelden vindt u onder de ronde rode knop rechtsboven.

 Voor het eerst naar de basisschool?

Vier jaar worden is een magische leeftijd: uw kind gaat naar de basisschool! Voor ieder kind is dat één van de belangrijkste gebeurtenissen in het leven. Met het boekje "Zelf doen!" willen we u helpen om uzelf en uw kind voor te bereiden op deze volgende stap naar zelfstandigheid. We vinden het namelijk belangrijk dat uw kind zich op z'n gemak voelt op school en de ruimte ervaart om zich te ontwikkelen. U kunt het boekje hier  en het inlegvel downloaden. Ook ligt het voor u klaar bij het consultatiebureau.

Informatieavond voor nieuwe ouders

Op woensdag 15 januari houden we een informatieavond voor ouders die voor de schoolkeuze van hun (eerste) kind staan. De avond begint om 19.30 uur en is rond 21.15 uur afgelopen. Ouders kunnen zich voor deze avond aanmelden door een mail te sturen naar info@degeldershof.nl met als onderwerp "informatieavond januari".
De volgende ochtend (donderdag 16 januari) is er om 8.45 uur een rondleiding door de school in bedrijf.
Aanmeldingen voor het schooljaar 2020-2021 moeten voor 1 maart 2020 bij Schoolwijzer binnen zijn en worden allemaal tegelijk in maart gematched met de spelregels.


Berichten op onze website

31 december 2019
Regelmatig verschijnen er nieuwe berichten. De nieuwste berichten staan bovenaan.
lees meer >>

Avondmarkten en open dagen voortgezet onderwijs

16 november 2019
Dinsdagavond 10 december houden we een informatieavond over het voortgezet onderwijs. De ouders van de groepen 7 en 8 worden daarvoor uitgenodigd. Vanaf half januari organiseert het voortgezet onderwijs haar jaarlijkse avondmarkten. Op het Citadel College is de avondmarkt op dinsdag 28 januari.
lees meer >>

Kerstviering

15 november 2019
Nu de dagen weer korter worden, komt Kerst alweer in zicht. Tijd voor de eerste berichten over de kerstviering. Donderdagavond 19 december houden we, net als vorig jaar, een kerstdiner. Het kerstdiner is van 17.30 uur tot 18.30 uur. Om 18.30 uur haalt u uw kind weer op uit de klas en is het tijd om naar huis te gaan. Tijdens het kerstdiner is er ook een kerstborrel, hierbij zijn alle ouders van harte welkom. De ouderborrel start om 17.30 uur en duurt tot 18.45 uur.
lees meer >>

Typecursus

15 november 2019
Bij voldoende belangstelling start op school weer de typecursus van GigaKids (www.gigakids.nl), voor kinderen van groep (6), 7 en 8. De cursus bestaat uit twaalf gezellige groepslessen en een examen. De kinderen leren ‘blind’ met tien vingers typen; er is aandacht voor de juiste vingerzetting en houding. Het online typeprogramma bevat veel leuke teksten en typespellen. Daarnaast is het de bedoeling dat de kinderen regelmatig thuis oefenen.
lees meer >>

Vignet Gezonde School behaald

25 oktober 2019
Onze school heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laten wij zien dat De Geldershof voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen.
lees meer >>