Welkom op de website van
De Geldershof

Via de menuknoppen in het blauwe vak links kunt u veel informatie vinden over onze school.
Zoekt u gericht naar een bepaald onderwerp, dan kunt u dit het beste doen door een zoekwoord in het zoekvakje rechtsboven in te vullen.
Informatie over aanmelden vindt u onder de ronde rode knop rechtsboven.

 We staan te springen om weer te beginnen


Berichten op onze website

30 september 2018
Regelmatig verschijnen er nieuwe berichten. De nieuwste berichten staan bovenaan.
lees meer >>

De Geldershof heeft het vignet "gezonde school" behaald

15 juni 2018
Het vignet Gezonde School is een kwaliteitskeurmerk voor scholen die werken aan het verbeteren van de gezondheid van hun leerlingen. Na het behalen van minimaal één themacertificaat mag een school zich gedurende drie jaar een Gezonde School noemen.
lees meer >>

Kinderyoga op De Geldershof

15 juni 2018
Juf Nienke geeft vanaf volgend schooljaar weer kinderyoga op de woensdagen in de speelzaal bij ons. De lessen zijn van 13.45 - 14.45 uur. Kinderen van 7 - 10 jaar kunnen mee doen. De kosten zijn 8 euro per les.
lees meer >>

Uitslag Cito Eindtoets

03 juni 2018
Vorige week kregen de kinderen van groep 8 hun individuele toetsscore op de Cito Eindtoets te zien. De meeste kinderen hebben naar verwachting of zelfs hoger gepresteerd. Afgelopen week kregen we de schoolscore toegestuurd. Tot onze vreugde en trots heeft groep 8 het ook als geheel heel goed gedaan.
lees meer >>

Parkeren en inrijden Lentseveld

18 mei 2018
De verkeersstroom rondom de school is zo ingericht dat de auto’s zoveel mogelijk gescheiden blijven van de fietsers die naar school komen. Fietsers maken gebruik van het Lentseveld en gebruiken de zijingang van het terrein. Het is daarom ongewenst om bij begintijd en eindtijd van de school daar uw auto te parkeren. Komt u met de auto dan kunt u deze kwijt op de parkeerplaatsen rondom de Spil. Het is zelfs mogelijk om helemaal achterin (bij de oude brandweer) uw auto te parkeren.
lees meer >>