Welkom op de website van
De Geldershof

Via de menuknoppen in het blauwe vak links kunt u veel informatie vinden over onze school.
Zoekt u gericht naar een bepaald onderwerp, dan kunt u dit het beste doen door een zoekwoord in het zoekvakje rechtsboven in te vullen.
Informatie over aanmelden vindt u onder de ronde rode knop rechtsboven.


Start van de Koningsspelen met een dans als warming-up!


Berichten op onze website

28 april 2018
Regelmatig verschijnen er nieuwe berichten. De nieuwste berichten staan bovenaan.
lees meer >>

Ouderavond 11 april

02 april 2018
Op woensdagavond 11 april organiseren wij van 20.00 uur tot 21.30 uur een informatieve ouderavond met als onderwerp: Nieuwe Media en Ons Brein. We leven in een tijd waarin we een toenemend aantal uren per dag in contact staan met een beeldscherm. Deze ontwikkeling is niet te stoppen en brengt ons mooie dingen. Sommige effecten zijn echter minder gewenst. Op de ouderavond informeren wij u over wat er bekend is uit de wetenschap over de effecten van de nieuwe media op het brein. Hoe werken deze effecten door naar gedrag in de klas, de kwaliteit van het leren en het gedrag in het algemeen?
lees meer >>

Afwezigheidsmeldingen via SchouderCom

31 maart 2018
Op school hebben we de afspraak dat we kinderen bij voorkeur ziekmelden voor 8:10 uur via een berichtje aan de leerkracht op SchouderCom. Sinds deze week is hiervoor een speciale knop beschikbaar.
lees meer >>

Onze vertrouwenspersonen

05 maart 2018
Graag stellen wij ons even aan u voor. Vanaf 1 januari zijn wij de externe vertrouwenspersonen voor kinderen, ouders en medewerkers van De Geldershof. U kunt bij ons terecht als u klachten hebt rondom agressie/geweld, seksuele intimidatie, pesten en/of discriminatie aangaande de kinderen of jezelf als medewerker.
lees meer >>

Adviezen VO

04 maart 2018
De kinderen van groep 8 hebben onlangs hun definitieve advies voor het voortgezet onderwijs gekregen. De leerkracht van groep 8 komt tot het advies op basis van zijn/haar indruk van de leerprestaties, de werkhouding en het karakter van het kind. Hij/zij bespreekt dit advies met de leerkracht van groep 7 en de directeur. In een gesprek met het kind en zijn ouders wordt het definitieve advies gegeven.
lees meer >>