Welkom op de website van
De Geldershof

Via de menuknoppen in het blauwe vak links kunt u veel informatie vinden over onze school.
Zoekt u gericht naar een bepaald onderwerp, dan kunt u dit het beste doen door een zoekwoord in het zoekvakje rechtsboven in te vullen.
Informatie over aanmelden vindt u onder de ronde rode knop rechtsboven.

 Wie wil Juf Judith vervangen in groep 6?

Judith Offermans is in blijde verwachting van haar eerste kindje. Haar zwangerschapsverlof gaat in op maandag 20 april en duurt tot de zomervakantie. Op maandag en dinsdag gaat juf Anne Geurts haar vervangen. We zoeken nog een leuke, kundige en enthousiaste leerkracht om de vervanging op woensdag, donderdag en vrijdag op zich te nemen. Heb je interesse of weet je iemand voor deze taak? De volledige vacaturemelding vind je hier.


Voor het eerst naar de basisschool?

Vier jaar worden is een magische leeftijd: uw kind gaat naar de basisschool! Voor ieder kind is dat één van de belangrijkste gebeurtenissen in het leven. Met het boekje "Zelf doen!" willen we u helpen om uzelf en uw kind voor te bereiden op deze volgende stap naar zelfstandigheid. We vinden het namelijk belangrijk dat uw kind zich op z'n gemak voelt op school en de ruimte ervaart om zich te ontwikkelen. U kunt het boekje hier  en het inlegvel downloaden. Ook ligt het voor u klaar bij het consultatiebureau.


Aanmelden voor volgend schooljaar

Let op! Is uw kind geboren tussen 1 juni 2016 en 1 juni 2017?  Dan dient uw kind vóór 1 maart 2020 aangemeld te worden bij Schoolwijzer, voor het schooljaar 2020-2021. Aanmelden kan via www.schoolwijzernijmegen.nl.  Attentie: Er volgt géén herinneringsbrief.  Heeft u al een kind op school? Dan hebben broers/zussen geboren tussen 1 juni 2016 en 1 juni 2017, alleen bij aanmelding vóór 1 maart, de garantie op plaatsing op dezelfde school.
Met vragen kunt u terecht bij Schoolwijzer via 024-360 20 22.
 


Berichten op onze website

29 februari 2020
Regelmatig verschijnen er nieuwe berichten. De nieuwste berichten staan bovenaan.
lees meer >>

Opening van De Bieb Op School

10 januari 2020
Eén van de eerste leuke momenten van het nieuwe kalenderjaar is de opening van de Bibliotheek Op School. Dankzij twaalf sponsorende ouders is het financieel mogelijk om de bibliotheek in onze school te halen. We zijn momenteel bezig de bieb in te richten op het rode plein. Gisteren zijn al onze leesboeken gesaneerd. Volgende week komen de nieuwe kasten, het uitleenmeubel en de boeken.
lees meer >>

Avondmarkten en open dagen voortgezet onderwijs

16 november 2019
Dinsdagavond 10 december houden we een informatieavond over het voortgezet onderwijs. De ouders van de groepen 7 en 8 worden daarvoor uitgenodigd. Vanaf half januari organiseert het voortgezet onderwijs haar jaarlijkse avondmarkten. Op het Citadel College is de avondmarkt op dinsdag 28 januari.
lees meer >>

Typecursus

15 november 2019
Bij voldoende belangstelling start op school weer de typecursus van GigaKids (www.gigakids.nl), voor kinderen van groep (6), 7 en 8. De cursus bestaat uit twaalf gezellige groepslessen en een examen. De kinderen leren ‘blind’ met tien vingers typen; er is aandacht voor de juiste vingerzetting en houding. Het online typeprogramma bevat veel leuke teksten en typespellen. Daarnaast is het de bedoeling dat de kinderen regelmatig thuis oefenen.
lees meer >>

Vignet Gezonde School behaald

25 oktober 2019
Onze school heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laten wij zien dat De Geldershof voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen.
lees meer >>