Welkom op de website van
De Geldershof

Via de menuknoppen in het blauwe vak links kunt u veel informatie vinden over onze school.
Zoekt u gericht naar een bepaald onderwerp, dan kunt u dit het beste doen door een zoekwoord in het zoekvakje rechtsboven in te vullen.
Informatie over aanmelden vindt u onder de ronde rode knop rechtsboven.

 


Infoavond voor nieuwe ouders:

16 januari 2019
De aanvangstijd  is 19:30 uur
 


Berichten op onze website

04 januari 2019
Regelmatig verschijnen er nieuwe berichten. De nieuwste berichten staan bovenaan.
lees meer >>

Sinterklaas

25 november 2018
Nu de Sint weer in het land is hebben we de school gezellig versierd. Op de ramen staan cirkels met cadeautjes, pietjes en stoombootjes. In de hal is de openhaard weer even terug en we hebben in het thema van het Sinterklaasjournaal ook voor een boot in de school gezorgd.
lees meer >>

Cursus schoolschaken

25 november 2018
Binnenkort start 8x8 een cursus schoolschaken voor de kinderen van De Geldershof. Leerlingen krijgen de mogelijkheid om op een speelse en moderne manier de strategische en tactische rijkdom van het schaakspel te leren kennen. De spelvaardigheden die de kinderen ontwikkelen, worden op een andere manier in de hersenen opgeslagen dan rekenen en taal. Het stelt hen in staat om sneller en creatiever problemen op te lossen. Dit positieve effect blijft jaren lang aanwezig.
lees meer >>

Studiedag niet op 22 november

09 november 2018
Ooit hebben we u onder voorbehoud geïnformeerd over de data van onze studiedagen. Later hebben we via de nieuwsbrief laten weten dat de derde studiedag niet op 22 november maar op 6 december is.
lees meer >>

Onderzoek naar schermtijd

26 oktober 2018
Vorig jaar is er op onze school een ouderavond geweest over “Schermtijd”. In vervolg op deze avond werken wij graag mee aan onderstaand verzoek van de Projectgroep Schermtijd Nijmegen-Noord.
lees meer >>