Welkom op de website van
De Geldershof

Via de menuknoppen in het blauwe vak links kunt u veel informatie vinden over onze school.
Zoekt u gericht naar een bepaald onderwerp, dan kunt u dit het beste doen door een zoekwoord in het zoekvakje rechtsboven in te vullen.
Informatie over aanmelden vindt u onder de ronde rode knop rechtsboven.

 


Infoavonden voor nieuwe ouders:

27 november 2018
16 januari 2019


 


Berichten op onze website

31 oktober 2018
Regelmatig verschijnen er nieuwe berichten. De nieuwste berichten staan bovenaan.
lees meer >>

Uitkomst leerlingtevredenheidsonderzoek

05 oktober 2018
In mei vorig schooljaar hebben we de rapportage van het leerlingtevredenheidsonderzoek ontvangen. Deze rapportage is besproken in het team en het bestuur.
lees meer >>

Kinderboekenweek 2018, vriendschap, "kom erbij"

21 september 2018
De opening van de Kinderboekenweek zal plaatsvinden op woensdag 3 oktober. De kinderen komen op de gewone tijd op school. Groep 8 zal een dans laten zien en iedereen die wil mag meedansen. Nadat daarna Joy de Kinderboekenweek heeft geopend, gaan de kinderen allemaal klas voor klas door een “vriendschapsboog” en de hoofdingang naar binnen.
lees meer >>

Week tegen het pesten

21 september 2018
In onze vorige nieuwsbrief heeft u kunnen lezen dat het deze week “De Week tegen Pesten” is. De antipestvlaggen wapperen alweer aan onze gevel. Ze zijn vorig jaar ontworpen door kinderen uit de middenbouw en zijn het symbool dat we met elkaar ons uiterste best doen om een pestvrije school te zijn. In het kader van onze week tegen pesten hebben we deze week aandacht geschonken aan het verschil tussen plagen en pesten. Ook hebben we de kinderen handvatten gegeven wat ze zouden kunnen doen als ze zien dat er gepest wordt.
lees meer >>

Groep 6J naar het Duitse Geldern

09 september 2018
Afgelopen woensdag is groep 6 van juf Judith met de bus naar het Duiste Geldern geweest. Daar hebben ze samen met een Duitse groep 6 veel geleerd en beleefd rond het onderwerp Hertogen van Gelre. In gemengde teams met Duitse en Nederlandse kinderen voerden kinderen opdrachten uit, bijvoorbeeld: iets zoeken in de kazematten onder de toren, een zware mand tillen of met kaligrafeerpen een brief schrijven.
lees meer >>