Welkom op de website van
De Geldershof

Via de menuknoppen in het blauwe vak links kunt u veel informatie vinden over onze school.
Zoekt u gericht naar een bepaald onderwerp, dan kunt u dit het beste doen door een zoekwoord in het zoekvakje rechtsboven in te vullen.
Informatie over aanmelden vindt u onder de ronde rode knop rechtsboven.

 
Het team van De Geldershof ziet er naar uit om alle kinderen  weer terug te zien!


Informatieavonden voor nieuwe ouders

Voor ouders die op zoek zijn naar een school in Lent organiseren we ieder jaar twee informatieavonden en twee rondleidingen.
Komend jaar zijn de data:

dinsdag 24 november 2020 (Online via Zoom)
woensdag 13 januari 2021
 

Beide avonden zijn van 19.30 tot 21.15 uur
U kunt aanmelden voor één van beide avonden door een mail te sturen naar yroelofs@degeldershof.nl met als onderwerp informatieavond 24 november of 13 januari.
Om een rondleiding te plannen van maximaal vier personen, kunt u contact opnemen met Joy Brattinga. Telefoonnummer 024 3233510. 


Voor het eerst naar de basisschool?

Vier jaar worden is een magische leeftijd: uw kind gaat naar de basisschool! Voor ieder kind is dat één van de belangrijkste gebeurtenissen in het leven. Met het boekje "Zelf doen!" willen we u helpen om uzelf en uw kind voor te bereiden op deze volgende stap naar zelfstandigheid. We vinden het namelijk belangrijk dat uw kind zich op z'n gemak voelt op school en de ruimte ervaart om zich te ontwikkelen. U kunt het boekje hier  en het inlegvel downloaden. Ook ligt het voor u klaar bij het consultatiebureau.


Berichten op onze website

31 oktober 2020
Regelmatig verschijnen er nieuwe berichten. De nieuwste berichten staan bovenaan.
lees meer >>

De schoolgids

07 september 2020
Eén van de informatiebronnen voor ouders is de schoolgids. Iedere school beschrijft in de schoolgids hoe het onderwijs aan de school is georganiseerd. Vanuit de onderwijsinspectie is een aantal onderwerpen vastgesteld die in elke schoolgids moeten staan. De Geldershof heeft haar schoolgids opgenomen in de website van de school.
lees meer >>

Schoudercom is ons platform voor informatie en communicatie

07 september 2020
Steeds meer gebruiken we Schoudercom niet alleen voor de communicatie met en tussen ouders en leerkrachten, maar ook als informatiebron. U vindt op Schoudercom de kalender, een overzicht van alle activiteiten in de lopende week, verschillende documenten voor ouders zoals het verlofformulier en het aanmeldformulier. U ziet de groep van uw kind met foto’s van alle medeleerlingen, hun ouders en de meesters/juffen van de groep. Volgende week wordt ook de kalender van het komende schooljaar gepubliceerd. U kunt met de groene menuknop linksboven in Schoudercom uw kind afmelden als het ziek is, een bericht sturen of de gebruikerslijst inzien. In die lijst kunt u bijv. zien wie de leden van de ouderraad, de medezeggenschapsraad of het bestuur zijn. Rechtsboven kunt u bij mijn gegevens de informatie invullen die u over uzelf wilt delen, meldingen van berichten beheren of aangeven of er foto’s van uw kind gebruikt mogen worden voor intern of extern gebruik. Door rechtsboven in het vakje gebruiker een naam van een kind of een ouder in te typen vindt u alle informatie die de betreffende ouder wil delen over zichzelf en zijn/haar kind. U kunt op voor- of achternaam zoeken.
lees meer >>

Lentseveld vrij houden voor fietsers

06 maart 2020
Veel ouders en kinderen komen met de fiets naar school en betreden het schoolterrein via de straat aan de rechterkant van ons schoolgebouw, het Lentseveld genaamd. In die straat is het daarom altijd een drukte van belang met fietsende kinderen en hun ouders. Voor de veiligheid van de kinderen vragen we aan degenen die hun (oppas)kind met de auto brengen om deze straat niet in te rijden en daar niet te parkeren. Dit is geen verkeersmaatregel, maar wel een richtlijn van de school.
lees meer >>

Afspraak gebruik eigen telefoons en tablets op school

01 maart 2020
Op verzoek van de ouderraad hebben we onze afspraken over mobiele telefoons en andere apparaten nog eens tegen het licht gehouden en zijn tot de volgende aanscherping gekomen. Kinderen mogen een mobiele telefoon mee naar school nemen, maar mogen deze niet gebruiken op het schoolterrein en in de school. De telefoon gaat in de zak of in de tas zodra je het schoolterrein opkomt en mag weer tevoorschijn worden gehaald bij het verlaten van het schoolterrein. De school is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade.
lees meer >>